- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση ή σμίκρυνση
- Πατήστε το πλήκτρο Ctrl και το πλήκτρο + για μεγέθυνση ή
 το πλήκτρο Ctrl και το - για σμίκρυνση (Ctrl και 0 για επαναφορά).

                                                                                                                       

          ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΙΙΙ .

        ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΙΝΑΚΕΣ - ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ           ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ   ΙΣΤΟΡΙΑ   ΑΡΙΘΜΩΝ .  

                                 ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ-ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ  ΑΡΓΟΤΕΡΑ   .

       Καλωσορίζω όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας «Τζόκερ - κυνήγι κανονικοτήτων  ».

    Ονομάζομαι Τζόκερ και στις σελίδες της ιστοσελίδας μου σας παρουσιάζω τη συλλογή των καλύτερών μου λειτουργικών πινάκων του παιχνιδιού Τζόκερ με την βοήθεια των οποίων προσπαθώ να κατανοήσω και να προβλέψω την πιθανή συμπεριφορά των αριθμών.

    Από  το 2011 το αγαπημένο μου χόμπι αποκρυπτογραφεί τη συμπεριφορά των  αριθμών στο λαχείο  " Τζόκερ ".  Προσπάθησα να αποκρυπτογραφήσω και να αποκαλύψω τη συμπεριφορά των αριθμών  σε άλλα λαχεια κληρωσεων  του κόσμου . Για παράδειγμα :

     1. Έχω αποκρυπτογραφήσει τо ρωσικо λαχειο Χρυσό κλειδί  6 από 36.

     2. Έχω αποκρυπτογραφήσει τо λαχειο Australian Powerball 6 από 40  και  + 1 από 20 .

     3 . Έχω αποκρυπτογραφήσει τо  ευρωπαικο λοτο  Eurojackpot ,  5 από 50  και  + 2 από 10 . 

     4 . Έχω αποκρυπτογραφήσει την αμερικανική λοταρία "SuperLotto Plus "California.   , 5 από 47 και  + 1 από 27 . 

  Βρήκα  άλλους νέους τρόπους πληροφόρησης που δείχνουν  ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τη ζωή των αριθμών. Επομένως, στην  έκδοση  ΙI  του "Τζοκερ - κυνήγι κανονικότητας" θα εμφανιστούν νέοι πίνακες. Επίσης, που θα διαγραφούν ορισμένες σειρές πινάκων. 

     Κατά τη διάρκεια 7 ετών των ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τα στατιστικά στοιχεία  , προσπαθώντας να τα παρουσιάσω σε μία εύκολη για την ανάλυση μορφή.

   Από την προσωπική μου εμπειρία έχω παρατηρήσει ότι αν και το υποσυνείδητο μπορεί να χειρίζεται τα αριθμητικά δεδομένα, πολύ πιο αποτελεσματικά αυτό λειτουργεί με οπτικές εικόνες. Για αυτό εγώ πρόσεχα και προσέχω ιδιαίτερα την γραφική αναπαράσταση των πληροφοριών.

    Ποιος από εσάς δεν ονειρευόταν να κερδίσει ένα κουλοχέρη στην κλήρωση; Εκατομμύρια άνθρωποι όχι μόνο ονειρεύονται, αλλά και προσπαθούν να φθάσουν σε αυτό το όνειρο - δηλαδή, παίζουν και αγοράζουν εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών.

    Το κύριο καθήκον κάθε παίκτη που παίζει στο  λαχειο Τζόκερ  είναι η επιλογή των αριθμών. Και κάθε παίκτης πριν από κάθε επόμενο κλήρωση  που μπορεί να αναπαράγεται θέτει την ίδια ερώτηση : - ΠΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ "ΤΖΟΚΕΡ" " ? 
     Είναι από τους αριθμούς που επιλέγετε ότι εξαρτάται η τύχη του jockpot, είτε το κερδίζετε είτε το αφήνετε να κερδίσει  κάποιο άλλο παίκτη.
     Αλλά πώς και πού να αναζητήσετε αυτούς τους μελλοντικούς αριθμούς βραβείων ?

    Μεγάλο ενδιαφέρον μου προκαλούσε η αναζήτηση των απαντήσεων στις εξής ερωτήσεις: «Μήπως λαμβάνουν χώρα ορισμένες κανονικότητες, και αν γενικά υπάρχει κάποιος κανονισμός στην χαοτική εμφάνιση των αριθμών ? 

   Υπάρχουν "κάποια σχέδια" στη χαοτική εμφάνιση αριθμών ?

   Και αν υπάρχουν τυχαίες κανονικότητες, μήπως είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να κατανοήσουμε την κανονικότητα αυτή και να την χρησιμοποιήσουμε για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων κατά την πρόγνωση των αριθμών.

   Ελπίζω ότι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μου θα φανούν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες, όσο για τους παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ την στατιστική ανάλυση, τόσο και για τους παίκτες, τους οποίους ενδιαφέρουν διάφορες στατιστικές.

  Η δημιουργική προσέγγιση του Τζόκερ θα σας δώσει τη δυνατότητα να αντιληφτείτε διαφορετικά την εμφάνιση των αριθμών. Θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σας νέες μεθόδους κυνηγίου αριθμών. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει δωρεάν και επί πληρωμή μέρη.

   Στη συλλογή μου δεν θα βρείτε τις μεθόδους επιλογής των αριθμών με την βοήθεια των μαθηματικών σχημάτων. Εγώ, όπως και πολλοί απλοί άνθρωποι τα έχω ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό, καθώς επίσης δεν εφαρμόζω τη μέθοδο «μονά - ζυγά», διότι και ένας γάιδαρος θα καταλάβει ότι οι αριθμοί που θα εμφανιστούν θα είναι ή μονοί ή ζυγοί και θα ανήκουν σε διαφορετικές δεκάδες. Πολύ πιο δύσκολο ήτανε  κατέστη η εύρεση άλλων δικαιολογημένων αιτιών επιλογής ή μη επιλογής των αριθμών. Α "μονά - ζυγά" ,"δεκάδες"  μπορούν και τα παιδιά να μετράνε στο νηπιαγωγείο .

   Κατά τη σύνταξη της συλλογής για μένα πολύ σημαντικό ήταν να παρουσιαστούν τα στατιστικά δεδομένα έτσι ώστε να βοηθήσουν στο καλύτερο παιχνίδι, αναφέροντας πραγματικά γεγονότα προηγούμενων παιχνιδιών, και όχι μη δικαιολογημένες ιδέες και φαντασιώσεις.

   Εφόσον επιθυμείτε να κατανοήσετε τη συμπεριφορά των αριθμών, σας προτείνω τη δική μου εκδοχή της έκθεσης συμπεριφοράς των αριθμών και του κυνηγίου τους.

   Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι οι εμφανίσεις των αριθμών στο Τζόκερ γίνονται τυχαία, άρα δίκαια.

   Προσπαθώντας να βρω κάτι «ενδιαφέρον» στη συμπεριφορά των αριθμών έτυχε να χρησιμοποιήσω διάφορους πίνακες – επινοήσεις , αλλά ποτέ δεν υπήρχε λόγος να σκεφτώ ότι οι οργανωτές του ΟΠΑΠ κατά κάποιο τρόπο επηρεάζουν το αποτέλεσμα εμφάνισης των αριθμών του "Τζόκερ".