Ανάλογα με τον τρόπο συμμετοχής στο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες:παθητικοί και ενεργητικοί παίκτες. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά η προσέγγισή τους στο παιχνίδι είναι διαφορετική.

 1 ΟΜΑΔΑ : -   ΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ  ΠΑΙΚΤΕΣ

   Οι παθητικοί παίκτεςείναι εκείνοι που κατά την επιλογή των αριθμών, για διάφορους λόγους , δεν χρησιμοποιούν στατιστική ανάλυση . φωτο № 10

                                                                                            φωτο № 10                   

  Όλη η ελπίδα τους είναι «αυτή η μεγαλειότητα η τύχη». Ενώ και οι παθητικοί παίκτες επίσης κερδίζουν τζακ-ποτ, αυτοί δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαροί παίκτες.

  2 ΟΜΑΔΑ :  -  ΟΙ  ΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

   Θεωρείται ότι οι σοβαροί παίκτες είναι οι ενεργητικοί παίκτες, οι οποίοι έχουν πιο σοβαρή προσέγγιση στην επιλογή των αριθμών, αυτοί δεν θέλουν να περιμένουν πότε η τύχη θα τους θυμηθεί και θα τους χαμογελάσει και ίσως κάποτε γίνει αυτό, θέλουν να κερδίσουν εδώ και τώρα γι' αυτό το παιχνίδι και τη στατιστική ανάλυση την παίρνουν στα σοβαρά.Καλύτερα να ψάχνεις δραστικά παρά να περιμένεις παθητικά.φωτο № 11

                                                                     φωτο № 11

     Γι’ αυτούς λένε ότι  η  τύχη κυνηγάει αυτούς που την ψάχνουν.

  Προσωπικά, συμπεριλαμβάνω ακόμη και μερικούς από τους ενεργούς παίκτες, ως παθητικούς.

Ένα μικρό παράδειγμα:

     Είχα κάποτε  συζήτηση με  έναν παίκτη που μου είπε σοβαρά ! :

  - "Θα αλλάξω αυτό το χρόνο την τακτική μου για την επιλογή αριθμών !
  - Ενδιαφέρουσα ! Πώς και τι θα αλλάξετε ?
  - Επιλέγα πριν αριθμούς με αναλογία δύο ζυγών αριθμών καιτρεις  μονών  αριθμών , και τώρα, αντίθετα, θα παίξω με αναλογία  δύο  μονά και με τους  τρης  ζηγους  αρηθμους... "

Ναι !.. Μια πολύ σοβαρή στρατηγική ... χωρίς λόγια ...

   Σας αρέσει αυτή η στρατηγική επιλογή αριθμών  ?

  Εάν θέλετενα κάνετεμια σοβαρή πρόκληση για τύχη καιμια σοβαρήπροσπάθειανα κερδίσετε jαckpot, πρέπει   θαπροσπαθείτε ναγίνεστε ενεργός παίκτης .

    Ως εκ τούτου, να είστε προσεκτικοί στο παιχνίδι σας !  Δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τους διοργανωτές της  λαχειοφόρου «Τζόκερ» στην κακή τύχη  σας, θα πρέπει να αναρωτηθείτε καλύτερα:
   - Μου ενδιαφέρει τους αριθμούς που επιλέγω ?
   - Παρακολουθώ με προσοχή τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή των αριθμών ?

   Καὶ τὰ λοιπά...